Известие

Collapse
No announcement yet.

Музика 166

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Колегите които си имат фабрично Bosse са най облагодетелствани останалите се оборудваме кой с каквото може .

Comment

• Първоначално публикувано от tahi Покажи съобщение
      еми .... проверих и нямам нито говорители нито усилвател
      а иначе моята се води "Super" което до колкото знам трябва да е високото оборудване на модела
      Super по-скоро значи, че под капака имаш 6 цилиндъра.
      1996 164 Super T.S | 2003 166 20V Sportronic Distinctive + Haes & Webasto | 02/2006 159 SW JTDм 150 CAVALLI HIGH DPFon

Comment

• Ще ме прощавате, но не ми се четат 20 страници тема. Може ли на кратко, кой е най-лесния начин да бъде изведен USB вход на ICS с цел слушане на MP3-ки? Трябва ли нещо външно да връзвам и от ICS-а ли се управлява плейлистата? Благодаря.

Comment

• Директно от ICS-a нямаш начин (необходим е допълнителен player). Най-лесният вариант (но не много евтин) на пазара се предлагат устройства които симулират нашият CD changer и могат да се управляват от бутоните на ICS-a. Устройството работи с usb и sd карти. Цената му е около 240 лв. Това е най-лесният вариант. Има и доста други - за пример можеш да погледнеш темата с DVD, там предлагат доста по-евтин (около 50 лв) и хубав вариант, защото може да гледаш и телевизия и филми, но трябва да се пускат доста кабели ... Ти сам решаваш.

Comment

• Темата за телевизията съм я чел, там не ми харесва, че се правят доста маневри, а и не ми трябва видео. Като си взема колата от сервиз, ще погледна дали ги имам тези кабели отзад под поставката на акумулатора. Благодаря за мнението!

п.п. А ако колата никога не е имала CD чейнджър, ще има ли софтуерна опция в ICS за управление на CD?

Comment

• Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
              Темата за телевизията съм я чел, там не ми харесва, че се правят доста маневри, а и не ми трябва видео. Като си взема колата от сервиз, ще погледна дали ги имам тези кабели отзад под поставката на акумулатора. Благодаря за мнението!

п.п. А ако колата никога не е имала CD чейнджър, ще има ли софтуерна опция в ICS за управление на CD?
              CD changer интерфейс.

Доколкото знам, няма софтуерна разлика при ICS, който не е имал свързан changer.

159 1.8 MPI
              166 2.0 TS (ex)

Comment

• cd changer

колеги някои ако си няма cd changer
                продавам 60 лв като нов е
                (става и за lancia lybra)
                Last edited by tahi; d.m.y г., 11:25.
                sigpic
                Alfa Romeo 166 V6 Turbo
                FIAT COUPE powered by Nitrous Oxide System

Comment

• Аз намерих чинчове под акумулатора, не знам дали са фабрични обаче, защото колата имаше външен усилвател, когато я купих. Този чейнджър чете ли MP3?

Comment

Аз намерих чинчове под акумулатора, не знам дали са фабрични обаче, защото колата имаше външен усилвател, когато я купих. Този чейнджър чете ли MP3?
                    Не. Само CDA

159 1.8 MPI
                    166 2.0 TS (ex)

Comment

Аз намерих чинчове под акумулатора, не знам дали са фабрични обаче, защото колата имаше външен усилвател, когато я купих. Този чейнджър чете ли MP3?
                      ако усилватела е бил върху шеината на модула за навигация значи си е оригиналния на колата

иначе чейнджъра чете само музикални дискове
                      има 6 слота и обратно на всички очаквания не прескача по дупки
                      sigpic
                      Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

ако усилватела е бил върху шеината на модула за навигация значи си е оригиналния на колата

иначе чейнджъра чете само музикални дискове
                        има 6 слота и обратно на всички очаквания не прескача по дупки
                        То такава шейна няма... Имаше буфер и усилвател в багажника. tahi, бих го взел чейнджъра, но в момента нито имам пари, нито ми се записват cd-та като обезумял .

Comment

То такава шейна няма... Имаше буфер и усилвател в багажника. tahi, бих го взел чейнджъра, но в момента нито имам пари, нито ми се записват cd-та като обезумял .
                          Просто направи като мен

http://www.youtube.com/watch?v=6af-cdV8ctM

пак толкова пари излиза ама имаш телевизия и USB Player за клипове и музика
                          sigpic
                          Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

Просто направи като мен

http://www.youtube.com/watch?v=6af-cdV8ctM

пак толкова пари излиза ама имаш телевизия и USB Player за клипове и музика
                            Знам го това решение, но изобщо не ми се занимава... Идеята е да включа нещо, и то да тръгне. Иначе поздравление за добрата работа, супер е станало при теб.

п.п. Това ли са въпросните кабели?
                            Attached Files
                            Last edited by Doomguy; d.m.y г., 18:45.

Comment

колеги някои ако си няма cd changer
                              продавам 60 лв като нов е
                              (става и за lancia lybra)
                              Тази кутия струва по около 30лв. даже някой ги подаряват
                              60лв. не знам кои би ти дал освен ако не е запознат
                              sigpicnicola 59 каза:....трее да помислиш по въпроса за засилването,понеже в момента можеш да спреш,и хеопсовата пирамида,ма не си в състояние да засилиш и кучешка колиба.

Comment

• Първоначално публикувано от Linkestis Покажи съобщение
                                Тази кутия струва по около 30лв. даже някой ги подаряват
                                60лв. не знам кои би ти дал освен ако не е запознат
                                ами аз бая време търсих и под 70-100 лв не намерих
                                най-накрая си купих за 70 и сега намерих целия модул с навигацията и усилватела за 180 лв та ... първия ми е в повече
                                ако ти можеш да намериш за 30 евала аз два месеца не успях !!!

---------- Post added at 15:48 ---------- Previous post was at 15:45 ----------

Първоначално публикувано от Doomguy Покажи съобщение
                                Знам го това решение, но изобщо не ми се занимава... Идеята е да включа нещо, и то да тръгне. Иначе поздравление за добрата работа, супер е станало при теб.

п.п. Това ли са въпросните кабели?
                                да самоче чинчовете не ми изглеждат много фабрични ??? може да се сменяни
                                sigpic
                                Alfa Romeo 166 V6 Turbo

Comment

Working...
                                X